بروکر فارکس – مدیرعامل تازه هواپیمایی عرش منصوب شد
با پایان یافتن ماموریت حسین علایی در هواپیمایی افق , طی حکمی محمد گرجی تحت عنوان مدیرعامل تازه هواپیمایی افق منصوب شد .
مبنی بر تصمیم هیات مدیره کمپانی هواپیمایی افق و با حکم جمشید تقیزاده , مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری , محمد گرجی تحت عنوان
مدیرعامل تازه هواپیمایی عرش منصوب شد محمد گرجی , در حدود سه ده سال نائب رئیس طرح ریزی و بسط ناوگان , نائب رئیس فنی و مهندسی , مدیرکل در دست گرفتن کیفیت و تضمین مرغوبیت و مدیرکل تعمیر و مراقبت را درین این مجموعه هواپیمایی در کارنامه خویش دارااست .
مدیرعامل تازه هواپیمایی عرش منصوب شد حسین علایی , مدیرعامل قدیمی هواپیمایی افق تا قبل از این , استعفای خویش را به علی ربیعی , وزیر تعاون , کار و رفاه اجتماعی نثار کرده بود که با استعفای او موافقت شد .
پرونده خواندنی «جنگ جهانی غذا» در خبرگزاری تسنیم کلید خورد/ دراین پرونده چه میخوانیم؟
«جنگ جهانی غذا» حاصل بررسی هزاران گواهی دستاول در خبرگزاری تسنیم بوده وتاکنون بیشاز ۱۰۰۰صفحه دراینزمینه بهرشته تحریر درآمده است . دراین پرونده با راهبردها , تاکتیکها و تکنیکهای ابرکمپانیهای آمریکایی جهت در اختیار گرفتن غذای دنیا طی ۲۰۰سال قبلی آشنا میشوید .
عمليات فارکس فارس نيوز فارس ويديو فارکس فارکس آلپاري فارکس آموزش
سوابق پژوهشهای متمرکز و پرحجم بر بعدها زمینه «امنیت غذایی» در خبرگزاری تسنیم به سال 1394 بازمیگردد . با اعتنا به حجم یافتههای جالب ــ و در بعضا موردها بینظیرِ ــ کارگروه تخصصی خبرگزاری بر این مسئله حساس , تصمیم دریافت شد اطلاعرسانی و آگاهیبخشی در قالبهای متنوع پژوهشی ( نگارش کتاب ) , رسانهای ( فیلم , خبرنامه و . . . ) و همینطور در قالب یک پرونده دارای انسجام در ورقه ویژهای در خبرگزاری در امر کار قرار گیرد .
پرونده خواندنی «جنگ جهانی غذا» حاصل دهها هزار ورقه پژوهش تخصصی است . حجم تقریرِ ( بخش مطلوب برای تکثیر رسانهایِ ) مطالب آن تا به امروز از 1000 برگه عبور نموده است . درین پرونده خوا هیم رویت کرد بالاترین سطح ها سیاسی و امنیتی ایالات متحده ــ و بهتبع آنها نهاد های بینالمللی ــ دراین زمینه فعال می باشند .
طی 1سال آتی , با نشر این پرونده ابتدا ضمن بررسی اهمیت مقوله جمعیت و پیشینه تاریخی 200ساله این زمینه , و همینطور سبک نظریهپردازی , مدلسازی , نهادسازی و راه اندازی جنبشهای اجتماعی در غرب , بدین پرسش جواب می دهیم که «چرا آمریکاییها بهفکر کاهش جمعیت دنیا افتادهاند؟» ; آنگاه به اوراق پیشینه تاریخی این خانوادهها و متدولوژی و کنشهای آنها در مرحله فراملی و جهانی و نفوذ آنها در نهادهای جهانی اشاره خواهد شد ; بعداز آن بهتفصیل الگوهای نهادسازی کنشگران این میدان , در عصر پستمدرنیسم بررسی می شود .
متعاقب شناخت با کنشهای این کانال جهانی , نهایتاً خطشناسیِ این جریانها در مورد «تأثیرگذاری بر غذای مملکت عزیزمان» ــ خصوصاً بعداز انقلاب اسلامی ــ زمینه مشاجره این پرونده جالب خواهد بود .
روز شنبه آتی ( 23 تیر 97 ) چشم به راه گزارش نخستین پرونده باشید .
+ برگه پرونده «جنگ جهانی غذا» اینجا دردسترس است .