بروکر آلپاری – جنگ جهانی غذا__قسمت اول
«جنگ جهانی غذا» | تغییر و تحول در آرایش و پیرایش جهانی توان طی نیم قرن
جنگ جهانی غذا__قسمت اول متعاقب تغییرو تحول در زیرساختهای ارتباطی , معادلات مبنایی توان , و همینطور پیرایش جریانها و کمپانیهای حاذق دنیا دستخوش تغییرات بدون شوخی شدهاست .
اشاره | روایت دگرگون سازی کشاورزی صنعتی در عالم و آشنایی پشتپرده جریانهای مؤثر بر این قضیه , مضاعف حیرتآور و جالب است , ولی در طول بنا کردن گزارشهای حول این مورد , دست و دلمان میلرزید . انتها , مطالب درج شده در رابطه موضوعاتی همچون نحلههای آخرالزمانی , فراماسونری , یهودیت , صهیونیسم , و مفاهیمی از این قبیل , آنقدر به اسرائیلیات و مطالب خرافی ممزوج شده , که برای مخاطب گارد ساخت مینماید .
از طرف دیگر با یک حقیقت غیرقابل کتمان طرفیم :
اکثر ساختار تأمین صنعتی طعام ( کشاورزی صنعتی ) و زمینههای مربوط به این مسئله در دنیا طی یک قرن اخیر , بوسیله تعدادی خانواده حاذق آمریکایی معماری شدهاست ; به همین بهانه فارغ از پرداختن به جریانهای جهانی , آشنایی ظریف این حوزه بینتیجه میماند ; پس لاجرم می بایست درین محیط مداد بزنیم . بعداز پاره ای مشورت کردن , برای امداد به باورپذیری و توجه مطالب , بدین فیض رسیدیم که علاوه بر تمهیدات فرمی , مراجع هرمورد از فکتها و نقل قولها بهدقت در پاورقی ذکر شود .
فارکس غيرقانوني فارکس غيرقانوني اعلام شد فارکس فارسي فارکس فراچارت فارکس فروم فارکس فکتور
با این ملاحظات دعوت می کنیم سوای ذهنیت و با دقت به مستندات مطرح شده , به مطالعه این بخش حساس بپردازید .
تحولات راهبردی دنیا در یک سده اخیر
تا قرن نوزدهم میلادی ابزارهای اشراف و بهرهکشی از کشورها , از لحاظ فرم , پراکندگی جغرافیایی و همینطور ضریب نفوذ محدود بود . دراین دوران احتمال دارد «اعمال نفوذ بر حکومت مرکزی در مستعمرهها» بدترینِ ابزارهای استثمار ملتها به شمار می رفت ; البته از اولِ قرن بیستم با توسعه زیرساختهای ارتباطی ( دربرگیرنده حملونقل و ارتباطات مخابراتی ) , راهبردهای استعماری برای استعمال از ظرفیتهای همگی انسانهای روی زمین صورت جدیدی به خود گرفت . پیدایش تحولات زیرساختی سبب ساز شد معادلات دنیا , از جهت مفهومی1 دورانهای گذار ذیل را طی نماید :
پیش از قرن بیستم برخوردها و گفتمانهای فراملی , عموماً ماهیت ایدئولوژیک یا این که ملیگرایانه داشته است .
در تراز بعد از آن , طی تعدادی ده سال , معادلات ژئوپولتیک2 , مهم ترین هنرپیشه صحنه سیاسی دنیا بود ; پیکار سرد آرم بارز این دوران است .
در سالیان انتهایی نبرد سرد , با دگرگون سازی در زیرساختها , معادلات حیاتی , از ژئوپولتیک به ژئواکونومیک3تغییر پیدا کرد , که تغییری زیاد با اهمیت به شمار می رفت .
و نهایتاً در سال های اخیر معادلات , ماهیت فرابخشی ( استراتژیک ) پیدا کردهاند . درین پارادایم , دو ابزار اساسی «تکنولوژی» و «ارتباطات» دو مسئله مؤثر و اساسی در کسب توان بهشمار میرود .
فارکس فکتوري فارکس فکتوري فارسي فارکس فلوز فارکس فيبوناچي فارکس فيلوز فارکس قانون فارکس قانوني فارکس قانوني است
در تطور این ساختارها , روشها و ابزارهای تأثیرگذاری ابرکمپانیها و کنشگران مهم عالم هم دستخوش تغییر و تحول شدهاست . این روشها , از روشهای بسیطِ یک کانال متمرکز و اقتدارگرا و با مرکزیت معین , به ندرت به «شبکهی کانونهای فراملی پیچیده و لایهبندی شده» عوض شده نموده است . با پیگیری مسیر این پرونده – تحت عنوان یک مثال و مصداق معین – متودولوژی این کانونهای اقتدار بر مخاطبان روشن خواهد شد .
فرمانروایان آخرالزمانی
پیشین از سیر تحولات پارادایم نظام حکمرانی عالم , در سدههای بیستم و بیستویکم , ادبیات جدیدی دراین نظام باب شد . درین دو قرن واژگانی زیرا حکومت واحد جهانی4 , جهانیسازی5 , نظم نوین جهانی6 , حکومت جهانی نخبگان و بانکداران7 , آرمگدون8 و این قبیل , مواقعی میباشند که در فرهنگ و تمدن واژگان داعیهداران سرپرستی و فتح عالم , همواره تکرار شده و میشود . فعلا نگاه آخرالزمانی به اتفاقات عالم , نهتنها دربین خانوادههای متمول و نحلههای مختص آمریکایی , بلکه میان اکثری از اعضای کانال متنفذان و رجال سیاسی ایالات متحده و حتیدر بین رئیس ها جمهور ایالات متحده باب شدهاست . اعم از معروفترین اشخاص آمریکایی که تفکرات آخرالزمانی داراهستند , میتوان به رونالد ریگان9 , و جورج بوش پسر10اشاره کرد . نیویورک تایمز در مورخ 20 اکتبر 1984 میلادی11 تصریح میکند :
ریگان در اظهارنظر دیگری میگوید :
«من می پندارم – سوای زمان یا این که نسلی که مقارن آن آرمگدون فرا میرسد – زمانی فرارسید , هر نسلی که در آن زمان حاضر است بایستی آنچه در باورش صراحت دارد انجام دهد . »13